PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE

details
photos
gelijkaardig

PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE

Papua Nieuw Guinea :

Dag 1 : Vertrek met vlucht vanuit Brussel naar Singapore.

Dag 2 : Aankomst in Singapore met doorvlucht naar Port Moresby.

Dag 3 : Aankomst in de vroege morgen in Port Moresby met transfer naar de domestic terminal voor onze vlucht naar Goroka met transfer en overnachting in Hotel (M,A).

Dag 4 : Na ons ontbijt vertrekken we voor onze trip langs het JK McCarthy museum en een bezoek aan één van de Goroka koffie branderijen, dit is een goede acclimatisatie tocht in de Highlands van Papua voor de nog komende expeditie, overnachting Hotel (O,M,A).

Dag 5 : Na ons ontbijt bezoek aan de Goroka show. We blijven een ganse dag aanwezig op dit kleurrijke gebeuren met zijn spectaculaire stammen. Na onze picnic lunch zal u zien hoe zij hun lichaam omvormen tot een waar kunstwerk dit is een ware lust voor iedere fotograaf, overnachting in Hotel (O,M,A).

Dag 6 : Na ons ontbijt transfer naar de show, waar we een ganse dag verblijven en kunnen chatten met de dansers. Na de show terugkeer en overnachting in Hotel (O,M,A).

Dag 7 : Na het ontbjit vertrekken we met jeep op de hoofdweg van PNG tot in Kundiawa waar we een andere route nemen naar Kegsulg village, onderweg passeren we prachtige canyons en lokale markten, overnachting in Bettys Lodge (O,M,A).

Dag 8 : Na het ontbijt maken we een trekking van een 4 à 5 uur naar het base camp van Mount Wilhelm (4509m) de hoogste berg van Papua Nieuw Guinea. Het base camp bevind zich voor de 2 zuster meren Piunde en Aunde, onderweg is het mogelijk dat we paradijsvogels spotten en een paar prachtige orchideeën passeren overnachting in base camp (O,M,A).

Dag 9 : Vroeg in de morgen proberen we de top te bereiken met de nodige foto's nadien begin van de afdaling via base camp en terug naar Kegsulg overnachting Bettys Lodge (O,M,A).

Dag 10 : Na ons ontbijt rijden we naar Kundiawa en stoppen daar voor onze lunch, na deze transfer naar Mount Hagen waar we het Mindima dorp bezoeken van de Omo Masalai stam, overnachting in Hotel Poroman (O,M,A).

Dag 11 : Na ons ontbijt transfer naar de luchthaven voor onze vlucht naar Port Moresby de rest van de dag vrij voor de voorbereiding van onze Kokoda trekking en mogelijkheid tot aankoop van prachtige Papua kunst, overnachting Holiday Inn Hotel (O,M,A).

Dag 12 : Na ons ontbijt transfer naar Owers 'Corner voor de start van de Kokoda trail die vooral bekend is door de gevechten van de 2de Wereldoorlog tussen de Japanse en Australische strijdkrachten, overnachting in Ua 'Ule Creek in tenten (O,M,A).

Dag 13 : Vandaag trekking naar Nauro, overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 14 : Van Nauro naar Efogi, overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 15 : Van Efogi over een hoogte van 1900m naar Myola, overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 16 : Van Myola naar Templetons en overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 17 : Vandaag van Templetons naar Alola en overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 18 : Van Alola naar Hoi en overnachting in tenten (O,M,A).

Dag 19 : Van Hoi naar Kokoda station en overnachting in Orohaven Retreat (O,M,A).

Dag 20 : Na ons ontbijt terug naar Port Moresby met onze chartervlucht en de rest van de dag vrij, overnachting Horel (O,M,A).

Dag 21 : Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor onze internationale vlucht met aansluiting via Singapore naar Brussel (O).

Dag 22 : Aankomst in Brussel en einde van deze Papua Nieuw Guinea reis.

Afkortingen  maaltijden : O=ontbijt/ M=middagmaal/ A=avondmaal.

Inbegrepen :
- Internationale vlucht Brussel - Singapore - Port Moresby H/T.
- Alle binnenlandse vluchten zoals vermeld in het programma.
- Luchthaventaksen.
- Alle overnachtingen in de vermelde hotels en tenten op basis van de vermelde maaltijden.
- Alle uitstappen zoals vermled begeleid door Nederlandstalige reisleider.

Niet inbegrepen in deze Papua Nieuw Guinea reis :
- Dranken en persoonlijke uitgaven.
- Visumkosten en plaatselijke taksen.
- Annulatie en bijstandsverzekering.

Opmerkingen :
- De klimmers moeten zich voorzien van eigen tenten en materiaal.
- Door dat het gebied moeilijk toegankelijk is en door het gebrek aan comfort is een goede lichamelijke conditie vereist.
- Beklimming van de summit op eigen risico.
- Deelnemers moeten in het bezit zijn van een klimverzekering van de NKBV of KBF.
- Oceanic Expeditions eigent zich het recht toe ten allen tijde zijn programma aan te passen in het belang van zijn klanten door omstandigheden van buitenaf zoals het veiligheidsaspect, het weer, etc.
- Minimum 7 deelnemers.

PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE1PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE2PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE3PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE4PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE5PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE6PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE7PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE8

Meer info over 'PAPUA NIEUW GUINEA – 3 STEP EXPEDITIE'

    captcha

    (*) = verplichte velden