Avontuurlijke reis Australië

details
photos
gelijkaardig

Avontuurlijke reis Australië

Avontuurlijke reis Australië

Dag 1-2 : Vertrek naar Sydney met regelmatige lijnvlucht. In Sydney, worden we verwelkomd door onze lokale gids die ons begeleidt naar het Grace Hotel. De rest van de dag ben je vrij om de rest van de stad te bezoeken zoals het Opera House en de haven. Overnachting Grace hotel.

Dag 3 : Halve dag city tour met uitleg over de geschiedenis van Sydney en mogelijkheid deze te bewonderen. Genieten van het prachtige Opera House en Harbour Bridge en beozek aan het uitgaanscentrum van Kings Cross.Lunch aanboord van de cruise waar we een heel ander zicht krijgen op de prachtige haven, de cruise keert terug om 14u45. De rest van de dag vrij. Overnachting Grace hotel (O,M).

Dag 4 : Vertrek naar de Blue Mountains, Door de ongetemde wildernis van dit prachtige National Park. We zien onderweg prachtige rotsformaties en inheemse dieren. Nadien bezoek aan de Three Sisters met een uitzicht tot aan de horizon. Hier zijn talrijke uitkijkposten waar je je één voelt met de natuur. Mogelijkheid om Leura en Katoomba te bezoek met boetieks, kunst en antiek. Op de terug weg bezoek aan het Olympische dorp van de Spelen van 2000. Overnachting Grace hotel (O).

Dag 5 : Vrije dag in Sydney. Overnachting Grace hotel (O).

Dag 6 : Vertrek voor onze vlucht naar Ayers Rock. Bij aankomst in Ayers Rock word je opgewacht door onze locale gids die je zal begeleiden tijdens deze 3 dagen. Na de middag tour naar Kata Tjuta (Olga's) National Park. Bezoek aan de immense rotskoepels van Kata Tjuta. Wandeling in de Walpa Gorge. Overnachting Desert Gardens hotel (O).

Dag 7 : Vertrek 's morgens vroeg om het eerste licht te zien branden op de Uluru (Ayers Rock) met steeds veranderende kleuren. Met Aboriginal legendes en prachtige rots schilderingen. Bezoek aan het Culture Centrum en Art shop. Overnachting Kings Canyon Resort (O).

Dag 8 : Na een vroeg ontbijt wandeling naar de rand van Kings Canyon. De steile klim brengt je naar de top waar je wordt beloond met een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. Verkenning van de Lost City en de Garden of Eden. Overnachting Chifley Alice Springs (O).

Dag 9 : Na ontbijt transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Darwin. Overnachting Vibe hotel Darwin Waterfront (O).

Dag 10 : Vertrek voor onze tocht naar Kakadu National Park met moerassige gebieden en zijn uitgebreide vogelpopulatie. Overnachting Gagudju Crocodile Holiday Inn (O).

Dag 11 : In de ochtend genieten we van een cruise op de Yellow Water Billabong gelegen op het einde van de Jim Jim Creek. We gaan er op zoek naar de zoutwater krokodillen en de specifieke fauna en flora. Overnachting Vibe hotel Darwin Waterfront (O).

Dag 12 : Transfer naar de luchthaven voor onze vlucht naar Cairns de hoofdstad van Noord Queensland. Overnachting Novotel Palm Cove Resort (O).

Dag 13 : Vandaag catamaran cruise met de Wavedancer richting Great Barrier Reef. Laat je verwennen aan boord van deze luxe catamaran met lunch, en geniet vooral van zon en zee activiteiten. Overnachting Novotel Palm Cove Resort (O,M).

Dag 14 : Dag excursie richting Wooroonooran Rainforest met de twee hoogste bergen van Queensland. Een niet te missen ecosysteem en mooie alsluiter aan deze prachtige reis. Overnachting Novotel Palm Cove Resort (O).

Dag 15 : Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Brussel.(O).

Dag 16 : Aankomst in Brussel en het einde van onze avontuurlijke reis Australië.

Afkortingen maaltijden:
O = ontbijt
M = middagmaal
A = avondmaal.

Inbegrepen in deze avontuurlijke reis Australië :
- Alle overnachtingen in een tweepersoons kamer op basis van de vermelde maaltijden.
- Alle uitstappen zoals vermeld met een privé chauffeur Engelstalige gids.
- Sydney Harbour cruise, Yellow Water cruise, Wavedancer cruise.

Niet inbegrepen in deze avontuurlijke reis Australië :
- Luchthaventaksen en persoonlijke taksen.
- Internationale vluchten Brussel - Sydney terug via Cairns.
- Alle binnenlandse vluchten zoals vermeld in het programma.
- Dranken en persoonlijke uitgaven.
- Annulatie en bijstandsverzekering.

Opmerkingen :
- Minimum 2 deelnemers.
- Single supplement op aanvraag.

Vanaf 4845 Euro
Prijs per persoon

Avontuurlijke reis Australië1Avontuurlijke reis Australië2Avontuurlijke reis Australië3Avontuurlijke reis Australië4Avontuurlijke reis Australië5Avontuurlijke reis Australië6Avontuurlijke reis Australië7
Vanaf 4845 euro

Meer info over 'Avontuurlijke reis Australië'

    captcha

    (*) = verplichte velden