Paaseiland en Tahiti reis – Parels van Polynesië.

details
photos
gelijkaardig

Paaseiland en Tahiti reis – Parels van Polynesië.

Paaseiland en Tahiti reis :

Dag 1: Vlucht vanuit Brussel naar Santiago.

Dag 2/3/4: transfer naar het hotel en bezoek aan de stad en de omgeving. O.a musea van Arte precolumbina, Derechos Humanos en La Chascona. Stadswandeling . Uitstap naar de Andes en het massief van de Aconcagua .

Dag 5: Vlucht naar Paaseiland . Transfer naar hotel in Hanga Roa.

Dag 6/10: Verblijf op Paaseiland tijdens het Tapati festival. We maken kennis met allerlei Polynesische gebruiken en kunstvormen . O.a. lichaamsbeschildering, beeldhouwen, paarden- en loopraces, zwemwedstrijden, groepsdansen enz... Tijdens de verschillende dagen bezoeken we alle belangrijke sites van het eiland. We bezoeken AhuTongariki , Ahu Anakena, Ahu Akivi, het religieuze centrum Orongo, de steengroeve van Rano Raraku en we wandelen naar de top van Terevaka. Ook brengen we een bezoek aan het museum van S.Englert.

Dag 11: vlucht van Paaseiland naar Tahiti. We landen in Faa’a, de luchthaven van Papeete. Transfer naar ons hotel in de buitenwijken van de stad.

Dag 12:Op deze eerste dag bezoeken we Papeete. We komen langs de kathedraal, het parlement ,place Bougainville, de haven en de centrale markt om te eindigen aan de Place Vaiete.

Dag 13: Verkenning van het hoofdeiland. Eerst brengen we een bezoek aan het zeer mooi gelegen museum “Tahiti et ses îles” daarna gaan we naar de marae Arahurahu en verder naar Matavai Bay en Venus Point.

Dag 14: Bezoek aan het zustereiland Moorea. Overzet met de ferry. Bezoek aan Opunoho Bay met het uitzichtpunt vanaf het Belvedère. Bezoek aan de marae dichtbij. In de namiddag een uitstap naar de lagune van Moorea. Daarna met de ferry terug naar Papeete.

Dag 15/18: Verkenning van één van de buiteneilanden van de archipel. Heen- en terugvlucht naar Maupiti en verblijf op een motu in de lagune. Snorkelen, strandjutten, zwemmen, kajakken....terugvlucht naar Papeete.

Dag 19/20/21: Vanuit Papeete terug naar Europa via Santiago in Chili. Overnachting en halve vrije dag in Santiago. Aankomst in Brussel.

Inbegrepen:
- Internationale Vlucht Santiago/Paaseiland/Tahiti H/T in de (K en V klasse).
- Alle binnenlandse vluchten zoals vermeld.
- Alle overnachtingen in vermelde hotels op basis van logies met ontbijt.
- Alle uitstappen zoals vermeld met Nederlandstalige begeleiding.

Niet inbegrepen:
-Alle overnachtingen, uitstappen, verplaatsingen en entrées tijdens het verblijf in Santiago.
-Annulatie en bijstandsverzekering.

Opmerkingen:

Minimum 6 deelnemers. Tropische reis met steeds hoge temperaturen en in Tahiti met soms hevige neerslag. Gelieve er mee rekening te houden dat dit een voorlopige prijs is en dat er tegen 2015 een aanpassing zou kunnen zijn vooral voor het Tahiti gedeelte daar deze onderhevig zijn aan schommelingen.

Vanaf 8399 euro

Prijs per persoon

Paaseiland en Tahiti reis – Parels van Polynesië.1

Meer info over 'Paaseiland en Tahiti reis – Parels van Polynesië.'

    captcha

    (*) = verplichte velden