Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik

details
photos
gelijkaardig

Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik

The Golden Sepik

Dag 1 - Samenkomst op de luchthaven voor vertrek met regelmatige lijnvlucht naar Singapore.

Dag 2 - Aankomst in Singapore luchthaven en doorvlucht naar Port Moresby hoofdstad van Papua Nieuw Guinea.

Dag 3 - In de vroege morgen aankomst in Port Moresby en verbindingsvlucht naar Wewak.

Dag 4 - Voorbereiding van onze trip naar de Sepik rivier, met deze treden we in de voetsporen van de eerste pioniers van Papoea namelijk de Goudzoekers. Onder leiding van een zeer ervaren locale gids gaan ook wij op zoek naar het blinkende metaal, in de eerste plaats brengt dit ons dichter bij de plaatselijke bevolking en cultuur van de mysterieuze Sepik rivier. Overnachting in het Windjammer Hotel. (OMA).

Dag 5 - Bij aankomst aan de l200 km lange Sepik vertrekken we met de kano naar het Korogu dorp op de Middle Sepik, waar we overnachten. (OMA).

Dag 6 - In de voormiddag vertrekken we met da kano voor een 10 u durende tocht langs verschillende traditionele dorpen en maken kennis met een zeer vriendelijke bevolking en Tambaran huizen. We varen voorbij dorpen die nauwelijks bezocht worden op weg naar de Goudvindplaatsen. Overnachting onder een groot zeil. (OMA).

Dag 7-9 - Tijdens deze drie dagen gaan we op zoek naar het prachtige metaal en komen we in contact met de geheimzinnige geesteswereld en dagelijkse gewoonten van deze Sepik bewoners. In deze gebieden is de tijd blijven stilstaan met zijn seremonies en prachtige kunstwerken die tot de beste van de Pacific behoren. Overnachtingen onder een groot zeil. (OMA).

Dag 10 -Binnenlandse vlucht naar Wewak en overbrenging naar het Windjammer hotel. Vrije namiddag met overnachting in het hotel. (OMA).

Dag 11 - Na het ontbijt begeven we onze naar de luchthaven voor de vlucht naar Mt Hagen via Port Moresby. Overnachting in het Poroman Hotel. (OM).

Dag 12 - Na het ontbijt verkenning van de orchidee tuinen. Namiddag bezoek aan de Simbu/Waghi dansers. Overnachting in het hotel. (OMA).

Dag 13 - Volle dag verkenning van de Highlands rond Mt Hagen met hun traditionele culturen. Overnachting in het Poroman Hotel. (OMA).

Dag 14 - Na het ontbijt gaan we naar het Sing Sing festival behorend tot de grootste van Papua waar we kennis maken met stammen uit het ganse land. Overnachting in het hotel. (OMA).

Dag 15 -Vandaag gaan we naar de zeer spectaculaire en kleurrijke show ground waar we de ganse dag dit buitengewoon festival volgen. Overnachting in het hotel. (OMA).

Dag 16 - Na een uitgebreid ontbijt verplaatsing naar de luchthaven voor de vlucht naar Port moresby voor terugvlucht naar Brussel.

Dag 17 - Aankomst in Brussel.

Afkortingen maaltijden:
O = ontbijt
M= middagmaal
A = avondmaal.

Inbegrepen:
- Internationale vlucht Brussel-Singapore –Port Moresby H/T
- Alle binnenlandse vluchten zoals vermeld.
- Alle overnachtingen in vermelde hotels op basis van vermelde maaltijden
- Alle uitstappen vermeld met Nederlandstalige reisleider
- Opleiding en gebruik van diving materiaal
- Gebruik van groot zeil zoals vermeld.

Niet inbegrepen:
- Dranken en persoonlijke uitgaven
- Visumkosten en plaatselijke taksen
- Annulatieverzekering of bijstandverzekering.

Opmerking:
- Door dat het gebied moeilijk toegankelijk is en door het gebrek aan comfort, is een goede lichamelijke conditie
vereist.
- Aan te raden een persoonlijk tentje mee te nemen.

Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik1Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik2Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik3Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik4

Meer info over 'Papoea Nieuw Guinea – The Golden Sepik'

    captcha

    (*) = verplichte velden