Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth

details
photos
gelijkaardig

Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth

Papoea Nieuw Guinea

Dag 1 - Samenkomst in Brussel Nationaal voor vertrek met regelmatige lijnvlucht naar Hong-Kong.

Dag 2 - Aankomst in de luchthaven van Hong-Kong met aansluiting naar Port Moresby (Papoea Nieuw Guinea).

Dag 3 - In de vroege morgen bereiken we Port Moresby de hoofdstad van Papoea Nieuw Guinea waar we worden verwelkomen door onze locale vertegenwoordiger die ons naar het Airways hotel overbrengt waar we ontspannen aan het zwembad kunnen verblijven. Overnachting in het hotel. (OMA)

Dag 4 - In de voormiddag nemen we de vlucht naar Gurney vanwaar we naar de haven gaan om in te checken aan boord van de Oceanic Discoverer voor vertrek rond 15.00 u. ’s Avonds een welkom party aangeboden door de scheepskapitein. Overnachting aan boord. (OA)

Dag 5 - Een vloot van lokale kano’s verwelkomt ons in Dohu en beluisteren we de zang en dans opgevoerd door de kinderen van de locale basis school. Op de Fergusson eilanden bezoeken we de Dei Dei Thermale een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 6 - Vandaag vertrekken we naar het afgelegen Gawa eiland via het Egum atoll waar we er op uittrekken met een glasbodem boot voor verkenning van de onderwaterwereld, Verder maken
we ook een stop bij het Yanaba eiland. Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 7 - In de voormiddag bezoek aan de Trobriands eilanden ook wel de Islands of love genoemd met de traditionele cultuur en de unieke Yam huisjes. De Trobriands zijn beroemd om een van
waar de ruilhandel een belangrijke rol speelt in het sociale en culturele contact tussen de bevolking van de verschillende eilanden, Ook zijn we getuige van een optreden van de locale dansers en hun kunstwerken welke behoren tot de beste van Papua. In de namiddag bezoek aan het Tuma eiland. Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 8 - In de voormiddag varen we naar het Bomaga eiland ook nog één van de Trobriand eilanden. Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 9 en 10 - Deze twee dagen bezoeken we de Lusancy eilanden, deze zijn maar zelden bezocht door toeristen maar hebben een zeer vriendelijke bevolking. We trekken er dan ook op uit met een glasbodem boot voor het bewonderen van de onderwater rijkdom en hebben de mogelijkheid te duiken of te snorkelen. Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 11-12 - We verblijven deze dagen in de provincie New Britain, waar we meer ingelicht worden over de geschiedenis van de 2de wereldoorlog en verkennen er ook de prachtige Bay.
Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 13 - Op het eiland Lamassa verwelkoming in ware First Contact stijl door de lokale Masalai Overnachting aan boord. (OMA)

Dag 14 - ’s morgens varen we de Simpson Haven binnen in Rabaul, men brengt ons naar de luchthaven voor de vlucht naar Port Moresby en overnachting in het Airways Hotel. (OMA)

Dag 15 - Na het ontbijt vertrekken we naar de luchthaven voor de vlucht naar Mt Hagen. Na de middag ontdekking van de Waghi vallei. Overnachting in het Highlander Hotel. (OMA)

Dag 16 -17 - We gaan twee dagen op ontdekking naar de mysteries en tradities van de Hooglanden in de omgeving van Mt Hagen. Overnachting in het Highlander Hotel. (OMA)

Dag 18 - Vandaag vertrek met de charter naar Ambua Lodge gelegen op een hoogte van 2100 m met een panoramisch uitzicht over de Jungle en het Tari dal.

Dag 19-20 - Kennismaking met de Hulicultuur en de prachtige zelfversieringen, verkenning van de omgeving en de omliggende dorpen en mogelijkheid tot ontdekking van de verschillende soorten paradijsvogels Overnachting in de Lodge. (OMA)

Dag 21 - Transport naar de luchthaven van Tari voor de vlucht naar Port Moresby (Papoea Nieuw Guinea) waar we overnachten in het Airways hotel. Na de middag een stadsbezoek. (OMA)

Dag 22 - Na het ontbijt vertrek naar de luchthaven voor de vlucht naar Hong Kong en aansluiting naar Brussel.

Dag 23 - Aankomst in Brussel.

Afkortingen maaltijden :
O = ontbijt
M = middagmaal
A = avondmaal.

Inbegrepen:
- Internationale vluchten Brussel Hong Kong – Port Moresby H/T
- Alle binnenlandse vluchten zoals vermeld in het programma
- Luchthaventaksen
- Alle overnachtingen in de vermelde hotels op basis van de vermelde maaltijden.
- Alle overnachtingen aan boord van de vermelde boot in promenade deck A kamers op basis van de vermelde maaltijden.
- Alle uitstappen zoals vermeld begeleid door Nederlandstalige reisleider.

Niet inbegrepen:
- Dranken en persoonlijke uitgaven.
- Visumkosten en plaatselijke taksen.
- Annulatie of bijstands verzekering.

Opmerkingen:
- Tijdens het verblijf in het Airways hotel mag enkel gebruik gemaakt worden van het zwembad restaurant

Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth1Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth2Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth3Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth4Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth5Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth6Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth7Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth8Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth9Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth10Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth11Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth12Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth13Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth14Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth15Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth16Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth17Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth18Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth19Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth20

Meer info over 'Papoea Nieuw Guinea – The last paradise on earth'

captcha

(*) = verplichte velden